Scroll Top
Petra Kočića br. 6, Brčko distrikt BiH
+387 49 206 333

Zbog koga smo tu?

Pravna lica/Privrednici
Kao pokretačka snaga sveopćeg razvoja društva, privrednici su upravo oni koji kroz mobilnost i iskušavanje na tržištima okruženja, ponajviše doprinose zbližavanju društava u cjelini. „Hartmann und Mayer“ privrednicima pruža specijalističke usluge vezano za stupanje na nova tržišta, specifične regulative, unaprijeđenje prodaje i plasmana proizvoda, pronalaženja poslovnih partnera ali i pronalaženje adekvatne radne snage svih profila i nivoa iskustva, sukladno Vašim potrebama i prohtjevima.

PRIVREDNICIMA IZ ZEMALJA ZAPADNOG BALKANA

koji su svjesni mogućnosti i izazova na zahtjevnom tržištu Evropske unije, zemalja Evropskog ekonomskog prostora i Švajcarske, pružamo sigurnost i podršku u poslovanju i upravljanju kao pouzdan i iskusan partner. Odlučili ste stupiti na nova tržišta, trebate podršku u organizaciji međunarodnih poslovnih operacija, pronalaženju partnera odnosno konkretnoj prodaji vaših proizvoda/usluga?
Tim „Hartmann und Mayer“ su putem Ureda za vezu sa Zapadnim Balkanom Vama na raspolaganju. Upoznajte se sa širokim spektrom naših stručnih usluga, zasucimo rukave i dozvolite da već danas napravimo dobar posao.

PRIVREDNICI IZ ZEMALJA EVROPSKE UNIJE, EVROPSKOG EKONOMSKOG PROSTORA I ŠVAJCARSKE 

potražuju pouzdane poslovne partnere sa Zapadnog Balkana? Odlučili ste se za Outsourcing, tražite proizvođače za Vaš Private-label/Phantom brands, potražujete određene materijale i/ili poluproizvode? Hitno su Vam potrebni iskusni stručnjaci, projekt menadžeri, certificirani majstori, radna snaga svih obrazovnih i stručnih profila kao i nivoa radnog iskustva na za kraći ili trajni angažman? Sa nama ste na sigurnom mjestu. Naš Ured za vezu sa Zapadnim Balkanom upravo iz tih razloga posluje na ovim prostorima.
„Hartmann und Mayer“ putem Ureda za vezu za Zapadni Balkan, u svojstvu poslovnih ambasadora i zastupnika takodjer aktivno agira u skladu sa interesima svojih partnera, promoviše projekte i projektne ideje, spona je u kreiranju projekata, traženju kvalitetnih partnera i uvjetima investiranja.

Fizička lica 

Odlučili ste se za novi početak u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja (D-A-CH zemljama)?

Svjesni ste da je ispred Vas i previše zahtjevnih koraka kako bi ste se u tom smjeru uputili sami?  Kako ta Vaša nakana ne bi bila avantura, odlučili ste se potražiti sigurne i pouzdane usluge? Ne znate koji je pravi put kako da izvršite nostrifikaciju Vaše diplome ili priznavanja Vaših kvalifikacija? Ili ste prosto odlučili da izvršite prekvalifikaciju za najtraženija zanimanja, medicinske sestre, njegovatelja, vozača, majstora ili radnika na kvalifikovanim zanimanjima?

Treba Vam podrška u učenju i certificiranju iz njemačkog jezika za potrebe struke i odgovarajućeg nivoa za Vaše zanimanje? Ili ste možda iskusan visokoobrazovan ili kvalifikovan radnik koji traži povremene poslove i kratkoročne projekte u zemljama EU?

Za sve to i mnogo više „Hartmann und Mayer“ poslovni koncept 360®za mobilnost radnika je pravo riješenje.

Informištite se o uslugama koje pružamo u saradnji sa našim partnerima i pozovite nas ili posjetite već danas kako biste se približili Vašem cilju sa pouzdanim partnerom „Hartmann und Mayer“ na Vašoj strani.